Om oss

Välkommen till tack.nu, en passionerad samlingsplats skapad av två hängivna individer som brinner för att skapa minnesvärda stunder och enastående festupplevelser. Låt oss presentera teamet som står bakom denna spännande resa:

  1. Emma Hansson – Den Kreativa Visionären Emma, den kreativa visionären bakom tack.nu, är en erfaren festarrangör med ett skarpt öga för detaljer och en genuin passion för konstnärlig gestaltning. Med sin unika kreativa talang tar Emma varje evenemang till en ny nivå av unikhet och elegans. Hennes förmåga att förena färg, design och atmosfär i perfekt harmoni gör varje fest till ett konstverk av glädje och glans. Med ett hjärta fullt av kreativitet och en vilja att erbjuda det allra bästa till varje kund, är Emma drivkraften bakom de mest minnesvärda och fantastiska tillställningarna.
  2. Alexander Johansson – Matmästaren och Entreprenören Alexander är den matälskande entreprenören som förser tack.nu med enastående kulinariska upplevelser och överlägsen service. Med flera års erfarenhet inom restaurangbranschen och en passion för matlagning, skapar Alexander menyer som överraskar och förför smaklökarna. Hans breda kunskap om matkultur och smakkombinationer gör honom till den ultimata matmästaren. Utöver hans expertis inom matlagning har Alexander en stark drivkraft för att föra människor samman genom mat och dryck, vilket ger en atmosfär av gemenskap och glädje på varje evenemang tack.nu arrangerar.

Tillsammans strävar Emma och Alexander efter att göra tack.nu till den mest eftertraktade plattformen för fest, mat, dryck och catering. Genom att kombinera deras unika talanger och kompetens skapar de minnesvärda stunder som överskrider förväntningarna för varje gäst och kund. Oavsett om det är en intim middag, en storslagen bröllopsfest eller ett företagsevenemang i världsklass, är Emma och Alexander dedikerade till att göra varje tillställning till en oförglömlig upplevelse.

Tack för att du har valt tack.nu för dina festliga äventyr. Vi ser fram emot att få äran att skapa magiska ögonblick tillsammans med dig och göra dina drömmar till verklighet!